Põlvamaa tüdrukud tegid laulusaate finaalis säravad tulemused

LEPM
Copy
ETV laulusaate «Tähtede lava» finaalis pälvis noorima vanuserühma säravaima laulja tiitli 7-aastane Arhanna Sandra Arbma (parempoolseim) ja vanimate osalejate seast andis žürii eripreemia 13aastasele Sireli Salumile, mõlemad esindasid laulusaates Põlvamaad.
ETV laulusaate «Tähtede lava» finaalis pälvis noorima vanuserühma säravaima laulja tiitli 7-aastane Arhanna Sandra Arbma (parempoolseim) ja vanimate osalejate seast andis žürii eripreemia 13aastasele Sireli Salumile, mõlemad esindasid laulusaates Põlvamaad. Foto: Liis Sinitamm

ETV uue laulusaate “Tähtede lava” avahooaja võitis Tartust pärit Gloria Raudjärv, kes finaali jõudis sadade andekate laulutähtede seast üle Eesti. Noorima vanuserühma säravaima laulja tiitli pälvis 7-aastane Arhanna Sandra Arbma ja vanimate osalejate seast andis žürii eripreemia 13aastasele Sireli Salumile, mõlemad esindasid laulusaates Põlvamaad.

Televaatajate hääletuse tulemusena “Tähtede lava” võitnud 11aastane Gloria Raudjärv esitas finaalis oma juhendaja Airi Liiva lugu “Pidupäev”. Koori ja rahvatantsijate saatel tõelise peo püsti pannud Gloria esitust kiitis ka kohapeal viibinud žürii koosseisus Hirvo Surva, Liisi Koikson ja Sven Lõhmus. Professionaalne ja ilus hääl ning mitmekesine lugude valik viis žürii hinnangul Gloria finaali, kuhu ta jõudis ainsana keskmise vanusegrupi osalejatest ning sai lisaks üldvõidule žürii eripreemia ka oma vanusegrupi esindajana.

Kiidusõnu pälvisid ka finaali jõudnud Emma Sepp Viljandist, Hans-Martti Mägar Pärnumaalt ja Miia Margaret Untera Tallinnast.

Arhanna Sandra Arbma
Arhanna Sandra Arbma Foto: Kairit Leibold / ERR
Sireli Salum
Sireli Salum Foto: Kairit Leibold / ERR
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles