Galerii: Võrumaa lasterikkad tähistasid 25. aastapäeva

Madis Perli
Copy

Laupäeval, 18. mail kogunesid Võrumaa lasterikkad pered Haanjasse, kus rahvamajas tähistati koos Võrumaa Lasterikaste Perede Ühingu 25. tegutsemisaasta täitumist.

1994. aastal loodud Võrumaa Lasterikaste Perede Ühingu aastapäev tõi Haanja Rahvamajja kohale ligi 100 inimest, kes said osa siirast tänutunnist ja kontserdist. Tähistamine algas tänutunniga, kus uue juhatuse liikmed Tarmo Jõgeva ja Kadri Laube pidasid silmas eelmist juhatust, ühingu varasemaid eestvedajaid ning toetajaid. Seejärel said kõik soovijad jagada oma tänusõnu ja ühinguga seotud mälestusi.

Samal ajal olid lasterikaste lapsed Haanja Noortemajas, kus nendele pakkusid tegevust noorsootöötaja ja vabatahtlikud Itaaliast. Rõõmurohke päev jätkus ühispildistamise ja kontserdiga, mille juhatasid sisse Rõuge lasteaia laulupoisid. Seejärel astus lavale Rolf Roosalu, kes esitas akustilise kava. Roosalu rääkis, et ta tegelikult püüab Võrumaal võimalikult vähe esineda, kuna ta enda maakodu asub seal. Nii proovibki ta hoida seda paika kohana, kus saab end vabamalt tunda ja puhata, et kiirest proovi ja esinemiste graafikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles