Kagu-Eestis selgitatakse parimate kutseoskustega politseinikke

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Korrakaitsjad üle Eesti panevad end taas proovile. FOTO: Reelika Riimand
Korrakaitsjad üle Eesti panevad end taas proovile. FOTO: Reelika Riimand Foto: Reelika Riimand

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) 5. kutsemeisterlikkuse võistlused toimuvad 22.-23. mail Kagu-Eestis, võistlustulle astub 28 võistkonda.

Tänavuste võistluste peakohtunik ning ühtlasi ka Lõuna prefekt Vallo Koppel rõõmustab, et võistlused toovad Kagu-Eestisse paariks päevaks sedavõrd suure hulga politseinikke. «Kaks päeva vältavate võistluste jooksul saavad politseinikud ühelt poolt proovile panna oma oskused ja teadmised, teisalt panustada oluliselt kogukonna turvalisusse, avalikku korda ning liikluse rahustamisesse.»

Võistlused saavad alguse 22. mail Kääriku spordikeskuses, kust 28 võistkonda stardib Kagu-Eesti kuppelmaastikule lahendamaks politseitööga seotud elulisi ülesandeid. Kaks päeva vältav jõuproov kulmineerub piduliku autasustamisega 23. mail taas Kääriku spordikeskuses, kus selguvad nii võistlusalade parimad kui ka üldvõitja.

PPA kutsemeisterlikkuse võistlustel võtavad omavahel mõõtu kõigi politseijaoskondade, prefektuuride ja kesküksuste esindajad. Lisaks osalevad kolleegid Lätist, Leedust, Soomest ning partnerasutuste meeskonnad sisekaitseakadeemiast, maksu- ja tolliametist ning abipolitseinike seast. Kokku osaleb võistlustel sel aastal 112 ametnikku.

Eelmisel aastal korraldas PPA kutsemeisterlikkuse võistluseid Ida prefektuur, kust kuldseima võidukarika tõi koju Kagu politseijaoskonna võistkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles