Coop lõpetas hooaja 4. kohaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Suure arenguhüppe teinud Coop Põlva koos treener Kalmer Mustinguga. FOTO: Helin Potter
Suure arenguhüppe teinud Coop Põlva koos treener Kalmer Mustinguga. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Eesti meistrivõistlustel meeste käsipallis saavutas Coop Põlva neljanda koha, kui kaotas võõrsil pronksiseeria otsustavas kohtumises HC Kehra Horizon Pulp&Paperile 19: 32. "Tegelikult oli Coopil ilus hooaeg, mängijatel toimus märkimisväärne areng. Veerandfinaalis Viljandi HC vastu mängides näitas duubelvõistkond väga head minekut ning ka pronksiseeria kaks esimest kohtumist olid sisukad ja nauditavad. Kahjuks kolmandaks jaksu enam ei jagunud; vastane oli parem ja vääris võitu," leidis võistkonna treener Kalmer Musting.

Veebruaris liikusid Alfred Timmo ja Mathias Rebane esindusmeeskonda Põlva Serviti. Kuid oluliste mängumeeste edasi liikumine andis võimaluse uutele meestele ning suuremat koormust hakkasid seetõttu saama teised kogenumad mängijad: vennad Priit ja Tõnu Jõks, Andreas Rikken ja Kaarel Raidmets, lisaks võistkonna kaptenile Tõnis Kasele.

Meistriliiga resultatiivseim mängija oli just Coop Põlva mängujuht Tõnis Kase, kes viskas hooaja jooksul 189 väravat. Resultatiivsed olid ka Otto Karl Kont 101 värava, Priit Jõks 80 ja Tõnu Jõks 60 väravaga.

Viimases pronksiseeria kohtumises viskasid Põlva mehed väravaid järgmiselt: Tõnis Kase 7, Otto Karl Kont 4, Markel Veiko, Andreas Rikken 2, Priit Jõks, Marken Järv, Kaarel Raidmets, Ranar Pügi 1.

Meistriliiga 4. koha saavutas Coop Põlva koosseisus: Markel Veiko, Sander Nemvalts, Fred-Eric Kärblane, Ranar Pügi, Jaanus Peeter Rüütli, Tõnis Kase, Priit Jõks, Kaarel Raidmets, Christofer Viilop, Marken Järv, Kevin Klaus, Otto Karl Kont, Andreas Rikken ja Tõnu Jõks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles