Valga laskjad tõid noorte meistrivõistlustelt hulga medaleid

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga laskurklubi sportlane Kirill Lepman teenis võistlusel nii kulla, hõbeda kui pronksi.
Valga laskurklubi sportlane Kirill Lepman teenis võistlusel nii kulla, hõbeda kui pronksi. Foto: Liivi Erm

Valga laskurklubi esindajad võitsid nädalavahetusel peetud noorte laskmise meistrivõistlustelt neli individuaalset ja kolm võistkondlikku medalit. Üks poodiumikoht rändas ka Põlva spordikooli.

18. ja 19. mail Harjumaal Männiku lasketiirus peetud võistlustel pälvis 30 lasuga vabapüstolist laskmises esikoha Kirill Lepman 263 punktiga. Kolmandale kohale tuli Hannes Jaakson 236 punktiga. Samal alal noppis Valga klubi 711 punktiga ka meeskondliku esikoha. Lisaks Jaaksonile ja Lepmanile oli võistkonnas Marchus-Joonas Koppel.

Olümpiakiirlaskmises pälvis teise koha Kirill Lepman ning kolmanda Põlva spordikool võistleja Kristjan Koosapoeg. Mõlema punktisumma oli 516. Võistkondlikult jäi Valga meeskond koosseisus Koppel, Jaakson ja Ranel Urban sel alal 1322 punktiga teiseks.

30+30 lasku spordipüstolist laskmises tuli Lepman 541 punktiga kolmandale kohale ning meeskondlikus arvestuses Valga võistkond kooseisus Lepman, Jaakson ja Koppel teiseks 1567 punktiga.

Valga laskurklubi sportlased Marchus-Joonas Koppel (vasakult), Hannes Jaakson ja Ranel Urban olümpiakiirlaskmise hõbemedalitega.
Valga laskurklubi sportlased Marchus-Joonas Koppel (vasakult), Hannes Jaakson ja Ranel Urban olümpiakiirlaskmise hõbemedalitega. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles