Võru Helios püsib liidrikonkurentsis

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Võru vutimehed marsivad veel kunstmurule, aga juba sel reedel ootab neid ees tänavune esimene kodumäng päris murul.
Võru vutimehed marsivad veel kunstmurule, aga juba sel reedel ootab neid ees tänavune esimene kodumäng päris murul. Foto: Võru FC Helios

Võru FC Heliose jalgpallimeeskond on Esiliiga B-s 11. vooru järel viiendal kohal, jäädes liidrist maha vaid kolme punktiga.

Viimati peetud mängus alistati läinud laupäeval võõrsil Keila JK 2:0. Võrulaste väravad lõid Eduard Desjatski ja Raul Rebane, väravas tegi debüüdi aga vaid 15aastane Andre Väin.

«Valisime sellise taktika, et vastane ei pääseks liialt meie värava lähedale. Läksime 4-4-2 asetusega kõrgelt suruma ja üldises plaanis võib tõdeda, et see ka õnnestus, sest midagi üliohtlikku vastased korda saata ei suutnudki,» ütles Võru meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Ise tekitati seitse-kaheksa head väravavõimalust. Kui algul jäi nende realiseerimisel ikka grammike puudu ja korra löödi latti, siis teisel poolajal pandi vastase võrk sahisema.

«Lõpuks olime kolme punktiga loomulikult väga rahul, sest arvestadades vigastuspausil olevate mängijate hulka ja väravavahi noorust ning kogenematust, võinuks minna ka vastupidi,» lausus Vislapuu.

Nädal varem kaotas Helios lõpuminutite väravast võõrsil Viimsi JK-le 0:1. «Raske ja väga võitluslik mäng kvaliteetse vastasega tema enda kodus. Saime väga valusa kaotuse. Viik oleks olnud õiglane tulemus, aga nagu öeldakse, kui ise ära ei löö, siis lüüakse sulle,» sõnas Vislapuu.

Esiliiga B tabelitipp on äärmiselt tihe: esikohal oleval Nõmme Unitedil on 22 punkti, Nõmme Kalju U21 meeskonnal, Viimsi JK-l ja Vändra Vaprusel 20 punkti ning Heliosel 19 punkti.

Sel reedel saavad Võru vutimehed tänavu esmakordselt joosta kodumurule, kui Võru spordikeskuse staadionil võõrustatakse Nõmme Unitedit. Mäng algab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles