Fotod: Valgas avas uksed pitsakiosk

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga Pizzakioski kokk-klienditeenindaja Aleksandra Rudometkina (vasakult), firma koolitaja-teenindusnõustaja Margit Reinmets ja kohaliku kioski omanik Aleksei Meštšerjakov ütlesid, et avapäev oli kohalike suure huvi tõttu kibekiire.
Valga Pizzakioski kokk-klienditeenindaja Aleksandra Rudometkina (vasakult), firma koolitaja-teenindusnõustaja Margit Reinmets ja kohaliku kioski omanik Aleksei Meštšerjakov ütlesid, et avapäev oli kohalike suure huvi tõttu kibekiire. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Selveris alustas tegutsemist Pizzakiosk, mis pakub suurt valikut paksu põhjaga pannipitsasid. Firmal on plaan laieneda ka Põlvasse ja Võrru.

Tegemist on ketitoidukohaga, mida Lõuna-Eestist võis seni leida näiteks Viljandist, Jõgevalt ja Tartust. Teisipäevast tegutsevad nad ka Valgas. Pizzakiosk OÜ tegevjuhi Sander Kooseri sõnul on nende senine kogemus väikeste linnadega positiivne. «Need on piirkonna tõmbekeskused, meie hinnangul need toimivad väga hästi. Kuna Valgas ei ole laiema keti pitsakohta, nägime selles võimalust.»

Valga kiosk ei hakka senistest erinema. «Meil on frantsiisikett: kõik kohad on suures pildis täpselt samasugused ja teevad samu asju. See ongi võib-olla meie eelis,» lausus Kooser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles