Üks vägivallaennetuse auhind tuli Põlvamaale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
President Kersti Kaljulaid ja justiitsminister Raivo Aeg tunnustasid tublisid inimesi, kes on andnud olulise panuse vägivalla ennetusse.
President Kersti Kaljulaid ja justiitsminister Raivo Aeg tunnustasid tublisid inimesi, kes on andnud olulise panuse vägivalla ennetusse. Foto: Ardo Holts

President Kersti Kaljulaid ja justiitsminister Raivo Aeg tunnustasid täna kolmandat korda tublisid inimesi, kes on andnud olulise panuse vägivalla ennetusse. Sel aastal sai auhinna kuus inimest, kellest mitmed tegelevad perevägivalla ohvrite ja lastega. Üks auhind tuli Põlvamaale.

Justiitsministeeriumi teatel on Anne Klaar kannatanute abistaja ja võrgustikutöö keskpunkt Põlvamaal. Tema eestvedamisel alustati 2016. aastal just Põlvas MARACi koostöömudeliga, mis on mõeldud rasket vägivalda kogenud täiskasvanutele ja lastele. See andis indu ka teistele ja loodetavasti toimib mudel 2019. aasta lõpul juba kõikides maakondades.

Anne Klaar on aktiivne võrgustikuhoidja ning igapäevase töö kõrval on ta alati oodatud lektor infopäevadel, seminaridel ja koolitustel nii Põlvamaal kui ka mujal, teatas justiitsministeerium.

Kokku esitati vägivallaennetuse auhinnale sel aastal 32 kandidaati, kellest komisjon valis välja kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles