Lootos ootab annetusi Lootosparki uue murukatte paigaldamiseks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Klubist Lootos sirgunud Paide Linnameeskonna noored koos väravavaht Mait Toomiga tutvustasid Tallinnas projekti ULME. Sarnane muru paigaldatakse ka Lootosparki.
Klubist Lootos sirgunud Paide Linnameeskonna noored koos väravavaht Mait Toomiga tutvustasid Tallinnas projekti ULME. Sarnane muru paigaldatakse ka Lootosparki. Foto: Indrek Käo/Fc Lootos

Põlva jalgpalliklubi Lootos avas annetuskampaania Lootospargi kunstmurustaadionil uue katte vahetamise omaosaluse kogumiseks.

Lootos, Põlva vald ja Eesti Jalgpalli Liit allkirjastasid mullu detsembris lepingu, mille kohaselt kohustuvad osapooled välja vahetama ligi 15 aastat Põlva maakonna sportlasi ja kooliõpilasi teeninud Lootospargi murukatte.

«Ulme! Nii räägivad kõik Lootose inimesed kunstmurukatte vahetamise projektist ja nii me selle ka nimetasime: ULME – Uue Lootospargi Murukatte Eest! Tegelikult see ongi ulme, et Põlva valla ja kogu maakonna ainukesele kunstmuruväljakule paigaldatakse 15 aastat vana katte asemele noortele jalgpallihuvilistele kõige uuema põlvkonna kõige moodsam kate,» ütles klubi president Kristjan Mäeots.

«Selline asi saab teoks tänu heade toetajatele. Läbirääkimised kulgesid sujuvalt, kõigile oli selge, et meie noortele on seda vaja,» lisas ta.

Osapooled on võtnud kohustuseks finantseerida katte väljavahetamist järgmistes summades: Põlva vald 110 000, Eesti Jalgpalli Liit 50 000 ja JK Lootos 50 000 eurot.

Mai algusega lõppes riigihange, mille võitis Unigrass OÜ, kes kohustub hiljemalt 31. juuliks paigaldama parki uue FIFA Quality Pro standarditele vastava katte ja tegema selleks vajalikud eel- ning järeltööd.

Uue murukatte omaosaluse kogumiseks algatas Lootos projekti ULME, millega loodetakse hiljemalt väljaku avamiseks 8. septembril koguda annetajatelt ja toetajatelt 50 000 eurot.

Projekti tutvustati esimest korda laupäeval, 25. mail Tallinnas A le Coq Arenal peetud jalgpalli pidupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles