Krapsakad eakad lähevad ministri juurde

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Sotsiaalminister Tanel Kiik soovib tunnustada vanemaealisi, kes on oma kogukonnas silma paistnud eakaaslaste üksinduse ja üksilduse leevendamisega.
Tairo Lutter/Postimees/scanpix
Sotsiaalminister Tanel Kiik soovib tunnustada vanemaealisi, kes on oma kogukonnas silma paistnud eakaaslaste üksinduse ja üksilduse leevendamisega. Tairo Lutter/Postimees/scanpix Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sotsiaalministeerium palub abi tunnustust väärivate vanemaealiste leidmiseks Võru maakonnas.

15. augustil toimub traditsiooniline sotsiaalministri vastuvõtt, kus tunnustatakse Eesti silmapaistvaid vanemaelisi. Täpsem info ürituse kohta saadetakse vastusvõtule kutsutavatele eraldi kutsega.

Sellel aastal peetakse oluliseks väärtustada kogukonna kaasajaid. Selle all peetakse silmas inimesi, kelle tegevus on loonud vanemaealistele võimalused osaleda täisväärtuslikult kogukonna tegevustes, aidates seeläbi kaasa vanemaealiste üksinduse või üksilduse leevendamisele. Samuti neid, kes inspireerivad teisi tegutsema samal eesmärgil.

Tunnustust väärivate inimeste kontaktandmeid (nimi, vanus, sünniaasta, postiaadress, e-posti aadress ja telefoninumber) ning tunnustust vääriva tegevuse kirjeldust (maksimaalselt pool lehekülge) ootab Võrumaa arenduskeskus enda e-posti aadressile 21. juuniks.

Maakonnast saab vastuvõtule kaks vanemaealist inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles