Riigigümnaasiumid tunnustasid parimaid

Kevin Koik
, Suvereporter
Copy

Valga-, Võru- ja Põlvamaa riigigümnaasiumid korraldasid esmakordselt ühise tänuürituse, et tänada olümpiaadide edukamaid. Põlva gümnaasiumi direktor Alo Savi peab säärast riigigümnaasiumite vahelist koostöövormi haruldaseks.

Kagu-Eesti kolm riigigümnaasiumit koostöös Jõgevamaa gümnaasiumiga kutsusid 40 edukamat olümpiaadidel osalejat Tartusse, et avaldada tänu koolide tulemusliku esindamise eest. Kui tavaliselt on tunnustusüritused toimunud maakonniti eraldi, siis sel aastal otsustasid gümnaasiumite juhid jõud ühendada.

Direktor Alo Savi sõnul on üleüldine koostöö Kagu-Eesti riigigümnaasiumite vahel suurenenud. Ta pidas koostöövormi haruldaseks ja lisas, et see on eeskujuks teistele koolidele. 

Erinevate Tubade Klubis korraldatud tänuüritusel esines kõnega tunnustatud ajakirjanik Mihkel Kärmas, kes rõhutas noortele uudishimu ja julge pealehakkamise olulisust. Õpilased ja koolijuhid said nautida õhtusööki ja elavat muusikat. Õpilasi tunnustas haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Mart Laidmets.

Järgmisel aastal on plaanis koolidevahelistesse tegevustesse kaasata ka Tartu Tamme gümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles