Galerii: Põlva Koolis peeti olümpiamänge

Indrek Sarapuu
Copy

Põlva Koolis peetud olümpiamängudest võtsid osa sajad kooliõpilased. Kooli 940 õpilasest puudusid vaid need, kes olid olümpiamängude ajal ekskursioonil. 

Eesti Olümpiaakadeemia egiidi all peetud mängudel võeti omavahel mõõtu nii päris olümpiaaladel kui ka aladel, mis sinna kunagi kuulma ei hakka. Mängude eestvedaja õpetaja Reet Külaotsal on õnnestunud suurt spordipidu korraldada Põlvamaa eri paigus juba seitse korda.  Ka sel korral jäi teenekas õpetaja korraldusega rahule. „Paremini ei saagi enam minna,“ tõdes ta pärast medalite üleandmise tseremoonia lõppu.

Mängude välja mõtlemise ja läbiviimise juures olid kõige tegevamad kehalise kasvatuse õpetajad, ent ka teised pedagoogid lõid paljudel aladel nii kohtunike kui treeneritena kaasa.

Mängud kestsid kaks päeva tõelises suvelõõsas. Mõni laps vajas natuke turgutamist, ent kuumust trotsiti mehiselt. Valdav emotsioon oli rõõm tehtud spordist. Kõiki aktiivsemaid osavõtjad autasustati medalitega. 

Meeleoluka sündmuse lõpetas Tanja Mihhailova-Saare ja Mihkel Mattiseni kontsert.

Fotoreportaaži valmistasid Põlva Kooli loodusfotoringi meeskond, kuhu kuulusid Joonas-Meelis Luste, Karl Peetso, Mihkel Linnus, Elias Lauri Kaupmees, Marko Järveots, Leo-Martin Pala. Neid juhendas õpetaja Karl Tammiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles