Juba kuuendat korda selguvad Keskkonnakäpa ja noore looduskaitsja märgi laureaadid

LEPM
Copy
Keskkonnakäpa auhinnad.
Keskkonnakäpa auhinnad. Foto: Erakogu

Sel pühapäeval kuulutatakse välja selle aasta keskkonnakäpad ja noored looduskaitsjad.

Keskkonnakäpa konkursiga tunnustab keskkonnaministeerium haridusasutusi, lapsi, õpetajaid ja organisatsioone, kes on panustanud keskkonnahariduse edendamisse, tõstnud keskkonnateadlikkust või andnud oma panuse looduse heaks.

Tänavu esitati Keskkonnakäpa konkursile 61 kandidaati, kes võtavad mõõtu viies kategoorias -koolid, lasteaiad, õpilasrühmad, õpetajad ja organisatsioonid. Rahvahääletuse lemmikud on juba selgunud. Sel aastal võistles omavahel palju projekte ning erilise tähelepanu all on taaskasutus ja keskkonnasäästlikkus.

Noore looduskaitsja märgi laureaadid on vanuses 13–26 ja loomulikult iseloomustab neid aktiivne looduskaitseline tegevus. Sel aastal on märgisaajate seas nii loodusteemaliste uurimustööde koostajaid, loodusfotograafe, erinevate loodus- ja keskkonnateemaliste ürituste eestvedajaid ja korraldajaid, samuti loodusainete olümpiaadidel ja teadustööde konkurssidel edukalt esinenud õpilasi ja üliõpilasi.

Keskkonnakäpad ja noore looduskaitsja märgid annab sel pühapäeval, 9. juunil üle keskkonnaminister Rene Kokk. Tunnustusüritus toimub Tallinnas, Energiakeskuses, algusega kell 12 ja kõik ajakirjanikud on oodatud sündmust kajastama. Orienteeruv lõpp kell 13.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles