Valga gümnaasiumi vilistlaskogu esimese stipendiumi sai Virgo Park

LEPM
Copy
Valga gümnaasium
Valga gümnaasium Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval anti Valga eestikeelse gümnaasiumi loomise 100. sünnipäeva pidulikul aktusel Valga gümnaasiumi 12. R klassi õpilasele Virgo Parkile Valga gümnaasiumi vilistlaskogu esimene stipendium 200 eurot. Hooandja stipendiumi andis üle vilistlaskogu esindajana juhatuse liige Urmas Orula.

Virgo Park on kõik kolm õppeaastat õppinud ainult hinnetele „väga hea“ ja „hea“ ning on kooli esindanud nii messidel, teistes koolides, ajurünnakutel, olümpiaadidel ja konkurssidel. Õpilane kuulub koolis organiseeritud erinevate projektide meeskondadesse. Ta on viinud läbi töötubasid ja õppetunde oma koolis teistele õpilastele. Töötubasid on viinud läbi ka teistes koolides ja eestisisestel haridusüritustel, konverentsidel nii eesti kui inglise keeles.

MTÜ Valga Gümnaasiumi Vilistlaskogu loodi Valga gümnaasiumi vilistlaskogu tegevuse taaselustamiseks 2017. aasta suvel. Vilistlaskogu on loodud Valga gümnaasiumi vilistlaste koondamiseks, gümnaasiumi traditsioonide ja vaimsuse kandmiseks ja propageerimiseks. 2018. aastal otsustati välja anda Hooandja stipendiumi.

Vilistlaskogu ootab kõiki Valga gümnaasiumi vilistlasi endaga liituma ja kaasa aitama kooli käekäigule. Lisainformatsiooni selle kohta saab kooli veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles