Puhke- ja spordikeskuse juhiks sai suusamees

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Anti Saarepuu peab uut tööd suureks proovikiviks.
Tairo Lutter
Anti Saarepuu peab uut tööd suureks proovikiviks. Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Puhke- ja spordikeskuse juhiks sai suusamees

SA Haanjamaa Sport juhatuse liikmena asus tööle kunagine tippsuusataja ja treener Anti Saarepuu.

«Keskus tuleb panna toimima aasta ringi. See tähendab, et mõelda tuleb suurelt. Paigast peab saama spordisõpradele tõmbenumber, et siia tuleks nii rahvast kui suuremaid üritusi,» ütles Saarepuu.

«Isegi kui esimestel kuudel suuri investeeringuid tegema ei hakata, saab palju ära teha ka vähemaga. Näiteks keskuse ümbrus ja metsarajad peavad olema korras ja hooldatud ka lumevabal ajal. Praegu käivad siin suviti treeningutel küll spordilaagrid, kuid mittesportlastele pole pakkuda suurt midagi peale kettagolfi mängimise ja poolekilomeetrise kergliiklustee,» lisas Saarepuu.

Loomulikult ei jäta kirglikust suusasportlasest juht tähelepanuta talveperioodi.

«Haanjamaa täidab igasuguse kahtluseta Eesti lumepealinna rolli. Oleks patt jätta kasutama looduse kättemängitud trumpe: pikk lumeperiood käsikäes maalilise maastikuga,» rõhutas ta.

Samuti kinnitab Saarepuu, et on väga huvitatud kaasa lööma kogu Rõuge valla sporditegevuste edendamises.

SA Haanjamaa Sport nõukogu liige, Rõuge vallavolikogu esimees Aigar Kalk väljendas rõõmu, et spordikeskuse juhiks sai just Saarepuu ning tegevused saavad uue hingamise.

Nõukogu valis tema sõnul Anti Saarepuu välja suurte lootustega. «Temasuguse spordimehe oskuste ja kogemuste rakendamine just meie vallas, kus on maakonna ja kogu Eestimaa parimad looduslikud tingimused suusaspordi harrastamiseks, on meile suur rõõm ja au. Hea meel on ka selle üle, et lõpuks on olemas inimene, kellele Haanja puhke- ja spordikeskuse arendamine on põhitöö. Seni on sellega tegelenud erinevad inimesed oma muude tegemiste kõrvalt,» sõnas Kalk. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles