Tules hävinud Otepää talurestoran tõuseb tuhast

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Vanasse aidahoonesse rajatud Tammuri talurestoran hävis hiljuti tulekahjus. Nüüd käib taastamine ning hiljemalt augusti lõpuks on loodetavasti tööd tehtud.
Vanasse aidahoonesse rajatud Tammuri talurestoran hävis hiljuti tulekahjus. Nüüd käib taastamine ning hiljemalt augusti lõpuks on loodetavasti tööd tehtud. Foto: Maarius Suviste

Hiljuti tuleroaks langenud Tammuri talurestoran tõuseb peremehe Erki Saare sõnul tuhast. Taastamine käib täie hooga ning ainulaadne ühemeherestoran keset maaidülli teenindab jälle kliente.

19. mail enne keskpäeva võttis Otepää vallas Mäha külas tuld ajalooline aidahoone, kus talurestoran tegutses. Poole tunniga oli kogu hoone leekides, põlengus hävis suur osa ajaloost ning peremehe elutöö kustus tema enda silme all.

Ühemeherestorani pidaja Erki Saar ei ole jäänud käed rüpes istuma, vaid asus kohe tegutsema. «Pea läheb ikka iga päev norgu, aga mida see annab, kui jään nukrutsema,» ütles Saar. «Hakkasime kohe pärast tulekahju pihta. Põlenud osa on lammutatud. Nüüd vaikselt ehitame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles