Täna algab Pühajärve ääres Eesti suurim jaanifestival

LEPM
Copy
Pühajärve jaanituli.
Pühajärve jaanituli. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Täna algab Eesti suurim jaanifestival Pühajärve Jaanituli 2019. Festivali avapäeval näeb kahel laval teiste seas Taukarit, Terminaatorit ja Nublut, kes annab oma senise karjääri suurima kontserdi.

Pühajärve jaanitule avapäeva lõpetab mõminaräppar Nublu. Pealaval esinevat Nublut saadab live-bänd, etteastet täiendab valgus- ja ilutulestikushow. Peale Nublu astuvad avapäeval üles Pluuto, Tanel Padar, Karl-Erik Taukar, 2 Quick Start, Öed, Beebilõust ja Macky Gee.

Pühapäeval astuvad rannalaval ja pealaval üles Smilers, Terminaator, Shanon, Liis Lemsalu, Watewa, 5 Miinust, Raha. Pesu. Karud ja Tomorrowlandi muusikafestivali üks peaesinejaid Salvatore Ganacci.

Sellest aastast on Pühajärve Jaanituli palju loodussõbralikum, sest korraldustiim liitus artistide algatusega loobuda festivalil plastkõrtest. Lisaks on festivalialal võimalik süüa vaid biolagunevatelt nõudelt.

Pühajärvel on võimalik end proovile panna ka traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada looduskauni Pühajärve kohal benjihüppeid ning lõbutseda erinevatel atraktsioonidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles