Ettevõtja Urmas Johanson: tänapäeval tulebki suurelt alustada

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Endine kütuseärimees Urmas Johanson plaanib rajada Luha tänava võsasele alale mitukümmend miljonit maksva hiiglasliku vaba aja keskuse.
Endine kütuseärimees Urmas Johanson plaanib rajada Luha tänava võsasele alale mitukümmend miljonit maksva hiiglasliku vaba aja keskuse. Foto: Tomi Saluveer/Lõuna-Eesti Postimees

Võrust pärit ettevõtja Urmas Johanson (47) plaanib Võru Maksimarketi naabrusse rajada mitukümmend miljonit eurot maksva hiiglasliku vaba aja keskuse, kus leiduks ruumi nii jääväljakule kui ujumisbasseinile, kinole kui ka hotellile.

Võru linnavolikogu algatas nädal tagasi selleks otstarbeks kümne hektari suuruse Luha tn 16 kinnistu detailplaneeringu, kus praegu laiutab võsa ning rohumaa. Lähiaastail peaks võpsik asendatama hoonega, mis võtab enda alla ühtekokku 19 000 ruutmeetri suuruse ala. Hoone kõrguseks on mõeldud 15 meetrit, mis spaa ja hotelli osas kasvaks 35 meetrini.

Keskuse juurde on plaanis ehitada ka võrkpalli, tennise, korvpalli ja squash’i väliplatsid, park ja koerte jalutamisväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles