Võrus avab uksed uus elustiilikohvik

LEPM
Copy
Võru EloPärli ökopoe EloPärl omanikud otsustasid tegevust laiendada toitlustusmaastikule ning reedel avatakse poe ruumides ka omanäoline kohvik.
Võru EloPärli ökopoe EloPärl omanikud otsustasid tegevust laiendada toitlustusmaastikule ning reedel avatakse poe ruumides ka omanäoline kohvik. Foto: EloPärl

Sel reedel avatakse Võrus uus elustiilikohvik, mille eesmärk on aidata inimesi tervislike valikute tegemisel.

Siiani on Võrus tervisliku toidu müümisega tegeletud EloPärli ökopoes. Nüüd aga on EloPärli omanikud otsustanud laieneda ka toitlustusmaastikule ning juba sellel nädalal avatakse EloPärli ruumides ka omanäoline kohvik. Tegu on elustiilikohvikuga, mis pakub inimestele tervislikke alternatiive toitumisvalikute tegemisel.

„Meie jaoks on väga tähtis tooraine kvaliteet. Menüü koostamisel on arvestatud, et toit oleks mitmekesine ja sisaldaks tasakaalustatult inimesele vajalikke toitaineid,“ sõnas EloPärli eestvedaja Ragnar Eerik. Ta lisas, et hindu on nad hoidnud siiski mõistlikuna, et tervislik toit viia võimalikult paljude inimesteni.

Kohvik avatakse reedel kell 12:00. Avamispäeval leiab menüüst juba nii kergemaid kui ka toekamaid roogi ning maiustamist. Proovimiseks pakutakse külastajatele uudseid suupisteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles