Valga-Valka korvpalliklubis alustab tööd uus peatreener

Kevin Koik
, suvereporter
Copy
BC Valga-Valka / Maks & Mooritsa juhid avaldasid pressikonverentsil, et uueks peatreeneriks saab Marko Zarkovič (keskel). Noortetreenerina alustab Jānis Butāns (vasakult teine). 
BC Valga-Valka / Maks & Mooritsa juhid avaldasid pressikonverentsil, et uueks peatreeneriks saab Marko Zarkovič (keskel). Noortetreenerina alustab Jānis Butāns (vasakult teine). Foto: Kevin Koik

BC Valga-Valka/ Maks & Mooritsa korvpallimeeskonna peatreeneri ametisse määrati Serbia juurtega peatreener Marko Zarkovič. Lisaks alustas Valkas vastavatud korvpalliakadeemias VEF noortetreenerina tööd varem Läti rahvusmeeskondi juhendanud Jānis Butāns.

Serbiast pärit ja neli aastat Riias elanud Zarkovič juhendas möödunud hooajal korvpallimeeskonda BK Jēkabpils. Valga-Valka põhimeeskonna uue peatreenerina soovib ta tiimi tuua uut energiat. «Otsime tugeva iseloomuga mängijad, kes on valmis vaeva nägema. Nad peavad aru saama, kus nad on ja miks nad siin on. Me ei hooli nimedest ega rahvusest,» ütles Marko Zarkovič. «Eelmisel hooajal oli väga palju vahetusi nii treeneri kui mängijate seas ning meeskonnas puudus keemia,» ütles Zar kovič Valga-Valka eelmist hooaega kommenteerides.

Eelmine treenerivahetus läks aia taha

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles