Retrobesti juhivad Karlsson ja Väikevend

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Retrobest Pühajärve pargis 2017. aastal
Retrobest Pühajärve pargis 2017. aastal Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna ja homme muutub Pühajärve rand ajastupeo platsiks, kus sel korral kõlab nostalgiahittidele lisaks ka armastatud filmimuusika meilt ja mujalt.

Kaht festivalipäeva hoiavad oma raudses haardes Retrobesti humoorikad õhtujuhid Mart Juur ja Peeter Oja, kes sel korral on laval omamoodi rollides.

Nad said ajastufestivali alateemast «Filmimuusika eri» kõvasti inspiratsiooni ning on otsustanud lavale tulla Karlssoni ja Väikevennana. Armastatud raamatukangelased saavad Oja ja Juure kehastuses uue hingamise. Kumb meestest kumba tegelast kehastab, selgub alles kohapeal ja ka siis on meestel raske vahet teha, sest oma parimad maskeerimisoskused panevad tööle andekad grimeerijad.

Tänavune Retrobest pealkirjaga «Filmimuusika eri» pakub artistide esituses unustamatuid laule Eesti ja välismaa linateostest. Lisaks filmimuusikale saavad ajastufännid nautida artiste, kelle laulud ei ole jõudnud filmidesse, kuid on tugevalt meie südames. Kahel päeval astuvad lavale Belinda Carlisle, Thomas Anders, Smokie, Kate Ryan, Arabesque, Alice Deejay, 2 Quick Start, Love Criminals, Laine, Anne Veski ja Marju Länik. Eesti filmidest pärit muusikat esitab helilooja Olav Ehala koos solistide Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga ning saateorkestriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles