GALERII: Valgas kihutasid võidu noored krossisõitjad

Kevin Koik
, suvereporter
Copy

Lõppenud nädalavahetusel selgitati Valga külje all asuval Jaanikese krossirajal noorte EMX65 ja EMX85 klasside kirderegiooni Euroopa meistrivõistluste finalistid. Valga sõitja Mark Peterson lõpetas etapi EMX85 klassis 15. kohal.

Jaanikese krossirajal startis EMX65 ja EMX85 klassides ühtekokku 56 krossisõitjat Eestist, Lätist, Venemaalt, Leedust, Poolast ja Valgevenest. Lisaks Euroopa meistrivõistluste etapisõitudele võistlesid kohalikele karikatele ka klassid 85cc ja Hobby Open.

EMX85 klassis saavutas Valga noormees Mark Peterson 15. koha ning EMX65 klassis oli Bert Matteo Laas 32. Kirderegiooni Euroopa meistrivõistluste üldarvestuses lõpetas Peterson hooaja 17. kohal, millega finaalvõistlusele ta ei pääsenud.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretäri Rauno Kaisi sõnul on Jaanikese krossirada üks Eesti parimaid looduslikke krossiradasid ning ta loodab, et Lõuna-Eestisse hakkavad rahvusvahelisel tasemel krossivõistlused jõudma tihedamini. 

«Kui eelmise aasta lõpus käisime Valgas rada üle vaatamas, siis nägime, et tööd on palju. Kui paar päeva tagasi Jaanikesse tulime, oli ülimalt hea meel näha, et Valga Motoklubi on teinud nii kõva töö ning rada on väga heas korras,» ütles Kais.

Toimunud etapp oli Euroopa meistrivõistluste kirderegiooni viimane etapp neljast. Euroopa meistrivõistluste finaal toimub 27.-28. juulil Tšehhis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles