VIDEOLUGU: Võrumaal otsitakse kadunud Raini

Arved Breidaks
, reporter
Copy

Politsei jätkas teisipäeval Misso alevikust lõunas, Läti piiri lähistel asuva Kurõ küla ümbruses juba rohkem kui nädal aega tagasi kadunuks jäänud 55-aastase Raini otsinguid.

«Viimati nähti teda 22. juunil oma elukohas ja pärast seda on mehe asukoht teadmata,» selgitas sündmuspaigal otsinguid juhtiv Kagu politseijaoskonna patrullitalituse juht Madis Soekarusk.

Politsei otsib kadunud Raini.
Politsei otsib kadunud Raini. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei sai teate Raini kaotsiminekust laupäeval, 29. juunil, kuid selleks ajaks oli mees teadaolevalt kodust ära olnud juba nädal aega.

«Ei tea, kuhu poole ta läks, kus ta võib viibida ja seoses sellega alustas politsei otsinguid,» jätkas Soekarusk. «Lähipiirkonnas kontrolliti kõikvõimalikke kohti, kus ta võib viibida, tehti mitmesuguseid toiminguid ja täna jätkame,» ütles ta.

Lisaks politseinikele otsisid vaheldusrikkal maastikul, kus on nii metsa, võsa, niidud ja põllud, meest ka piirivalvurid ning keskkonnainspektsioon aitas piirkonda vaadelda drooniga.

Kadunud Raini kohta pole väga palju teada. «Meil puudub info, mis selle inimesega võis juhtuda. Kas ta on tõesti kusagil külas või on temaga midagi juhtunud, et ta ei saa teistega ühendust võtta,» jätkas Soekarusk. «Tal on ka varem olnud selliseid kodust äraminekuid, aga nii pikka äraminekut väidetavalt olnud ei ole.»

Otsitav Rain on kõhnema kehaehitusega ja lühikest kasvu. Kodust lahkudes oli tal seljas pikkade varrukatega punane särk ning jalas hallikad püksid ja musta värvi kingad. Telefoni mehel kaasas ei ole. Kui kellelgi on mehe kohta infot ja kui keegi on teda pärast 22. juunit näinud, palub politsei sellest telefonil 112 teada anda.

Otsitav Rain.
Otsitav Rain. Foto: Politsei- ja piirivalveamet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles