Tõrva Raadio väisab raadiolaineid viiendat aastat järjest

LEPM
Copy
Tõrva raadio alustab uue hooajaga.
Tõrva raadio alustab uue hooajaga. Foto: Tõrva raadio

12. juulil lõpetab eetrivaikuse Tõrva Raadio, et tähistada viiendat sünnipäeva. Järjekorras üheteistkümnes raadioperiood tõotab tulla taaskord omanäoline ja põnev.

Eesootav raadioperiood saab olema raadiokuulajatele ja -tegijatele väga eriline, sest palju uut ja huvitavat on sünnipäeva puhul plaanis ja sellest ei tasu hetkegi maha magada, sõnas Tõrva Raadio peatoimetaja Teve Rajamets.

“Kohe saabuv viies sünnipäev on oluline, sest see näitab, et Tõrva noored on piisavalt motiveeritud, et teha juba tervelt viis aastat raadiot, millesugust teist Eestist ei leia. Samuti on viies sünnipäev märkimisväärne, kuna näitab, kui palju kohalikud noored omaalgatuslikult on valmis ära tegema - ilma palgata, lihtsalt oma lõbuks. Sel perioodil üritame tõsta tehtud töö rambivalgusesse, sest inimesed ei pruugi tajuda, kui keeruline raadio ettevalmistamine tegelikult on ja kui palju tööd me selle nimel teeme, et igal aastal kaks raadioperioodi oma kuulajateni tuua,” selgitas Rajamets.

Tõrva Raadio suvises kavas on mitmed uued saated, nagu näiteks vestlussaade “Tilliga ja tillita” ning samuti naasevad vanad lemmikud “Mõrvaraadiost” “Rokilõksuni”, mida on võimalik kuulata raadiost või internetist. Raadiohääled tulevad sünnipäeva tähistamiseks stuudiost ka välja, et alustada hooaega avapeoga kurioosses kohas ja viia huvilised verdtarretavale õudusmatkale.

2014. aasta suvel Tõrva linnas alguse saanud Tõrva Raadio on noorte poolt eest veetav vabatahtlik raadio, mis on eetris kaks korda aastas, et kajastada kogukondlikke üritusi ja tuua kuulajateni muusikasaateid, jutusaateid ning intervjuusid kohalike ja mitte nii kohalike külalistega.

Tõrva Raadio on sel suvel eetris 12. juulist 27. juulini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles