Zetod täitsid väikse poisi unistuse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Tristan Erik Teniste osales ETV saates «Tähtede lava», ent seal ei õnnestunud iidolitega lava jagada.
Tristan Erik Teniste osales ETV saates «Tähtede lava», ent seal ei õnnestunud iidolitega lava jagada. Foto: Eesti Rahvusringhääling

Noor poiss Tristan Erik Teniste on pikalt unistanud võimalusest laulda koos folkansambliga Zetod. Laulusaates jäi see saavutamata, ent Seto Folgil lõpuks õnnestus.

Seitsmeaastane Tartu poiss Tristan nägi ansamblit esinemas mõni aasta tagasi Viljandi Folgil ning kontsert jättis talle kustumatu mulje. «Ta oli just kolmeseks saanud, kui käisime Viljandi Folgil ja ta nägi esimest korda Zetosid. Sealt alates meeldivad nad talle hullupööra. Ta on kogu aeg küsinud, kas tema saab ka Zetodega laulda,» kirjeldas poisi ema Kadri Kunst.

Tristan osales tänavu ka ETV saates «Tähtede lava», kuid langes välja enne seda vooru, kus oleks saanud laulda koos tuntud laulja või ansambliga. «Ta oli õnnetu, et ei saanud nendega saates laulda,» lausus ema.

Appi tõttas aga poisi ema vend Mati, kes on Zetode staari Jalmar Vabarna omaaegne klassivend. Nii juhtuski, et poiss sai hiljuti Värskas peetud Seto Folgil ansambliga lavale tulla ning koos esitati lugu «Pirko». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles