Poeketi A1000 juht Einar Visnapuu: avame poed ka Soomes (1)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Kaupluseketi A1000 juht Einar Visnapuu nimetab alkoholiaktsiisi langetamist ja sellest sündinud aktsiisisõda Lätiga suureks rumaluseks, mille tõttu riik kingib juba olemas olnud raha lihtsalt ära.
Kaupluseketi A1000 juht Einar Visnapuu nimetab alkoholiaktsiisi langetamist ja sellest sündinud aktsiisisõda Lätiga suureks rumaluseks, mille tõttu riik kingib juba olemas olnud raha lihtsalt ära. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kaupluseketi A1000 juht Einar Visnapuu nimetab alkoholiaktsiisi langetamist ja sellest sündinud aktsiisisõda Lätiga suureks rumaluseks, mille tõttu riik kingib juba olemas olnud raha lihtsalt ära. Tema juhitav ja kiiresti laienev kauplusekett tegutseb praegu Lätis ja Eestis ning on otsustanud avada järgmisel aastal kaks poodi ka Helsingis ja Tamperes.

Kuidas hindate praegust aktsiisisõda Lätiga?

Olukord on naljakas. Eesti poolest on keeruline aru saada. Tuli uus valitsus, kelle esimese asjana hakkas võitlema piirikaubandusega, mis oleks ilma seda puutumata ka ise üsna pea välja surnud. Küsimus oli lihtsalt ajas, kas see oleks toimunud aasta või kahega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles