Kokkade puudus sulges pubi uksed

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Hermani pubi sulges keset praegust suvist tipphooaega uksed. Olemasolevatest kokkadest üht kutsub armeeteenistus ja teine otsustas valida vast pisut rahulikuma koha, kui seda on pubi.
Hermani pubi sulges keset praegust suvist tipphooaega uksed. Olemasolevatest kokkadest üht kutsub armeeteenistus ja teine otsustas valida vast pisut rahulikuma koha, kui seda on pubi. Foto: Paul Poderat

Otepääl asuv Hermani pubi on keset suvist tipphooaega uksed kinni pannud. Pubipidaja on sulgemise põhjuseks toonud kokkade põua.

See oli eelmise aasta septembri algul, kui Otepääl teada-tuntud Hermani pubi avas taas uksed. Enne seda oli söögikoht, kus eri aegadel tegutsenud mitu ettevõtjat, mõnda aega suletud. Varem talvepealinnas puhkamas käinud ja suvemaja omanud tallinlane Risto Kaar mõtles juba aastaid tagasi, et võiks pubi avada.

Otepääl elades võttis ta säästud kokku ja Hermani pubi ruumid rendile ning investeeris sellesse. «Kui selle kätte sain, olid põhimõtteliselt ainult neli seina püsti. Oleme teinud palju tööd ja investeerinud üksjagu,» ütles Kaar eelmise aasta septembris. «Köögis on täiesti uus sisustus, saalis uus mööbel ja baarilett.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles