Purjus seeneline unustas sõbrad metsa ennast taga otsima

LEPM
Copy
Seeneline metsas. Foto on illustreeriv.
Seeneline metsas. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Politsei sai teate, et Võrumaal Värskas läksid metsa seenele kolm meest, viinapudel põues. Julgustavad lonksud vägijooki võetud, läks iga mees eri suunas metsa, kuni ühel hetkel avastati, et üks neist on kaotsis, kirjutab Lõuna prefektuur oma Facebooki-lehel.

Eksinud oli mees, kes polnud ses metsas varem käinud. Sõbrad olid taamalt kuulnud küll mehe hõikeid ja karjumist, ent tundide möödudes üles teda ei leitud. Siis helistasid mehed hädaabinumbril.

Piiriäärset ala nagu oma viit sõrme tundvad piirivalvurid asusid meest otsima. Samas läks politsei kontrollima mehe elukohta juhuks, kui mees peaks sinna ilmuma. Kohapeal selgus, et metsa eksinud joobes mees magaski mitmendat tundi kodus diivanil, hambad laiali. «Tal oli olnud õnne, sest pärast pikka sihitut seiklemist kohtas ta kaht kukeseeni noppinud inimest, kes võtsid purjutanud mehe oma auto peale ning tõid ta turvaliselt Värskast Räpinasse koju. Väsinud mehel ei olnud aga siis enam meeles sõbrad, kes teda tunde metsas taga otsisid,» kirjutas prefektuur.

Politseinikud tänavad salapärast naist ja meest, kes joobnud seenelise turvaliselt koju aitasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles