Teater Must Kast kolib juulikuuks Põlvamaale

LEPM
Copy
Teatri Must Kast etenduse "Mowgli" peaosa mängib Kaarel Targo.
Teatri Must Kast etenduse "Mowgli" peaosa mängib Kaarel Targo. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Sel suvel muutub Põlvamaal Eesti Maanteemuuseumi juures  asuv metsatukk taas džungliks, kus hakkavad madistama erinevad loomad ning nendega koos ka  karvutu kahejalgne Mowgli. Tegu on Musta Kasti viienda hooaja viimase lavastusega ning edukale juubelihooajale saab pandud punkt.

Teater Musta Kast pakub võimalust minna eemale linnakärast ning saada osa vahvast teatrielamusest.  Lavastus "Mowgli" viib eemale linnakärast, looduse keskele, kus kostub puude naksumise, lehekahina, suviste tuuleiilide ning vihmahoogude metsamuusika. Lavastus jutustab loo sõprusest, seiklusest, kurjusest, rõõmust, kurbusest ja inimeseks olemisest. Inimene ju ükskord kaob, aga loodus püsib igavesti.

"Lavastus "Mowgli" annab täiskasvanutele võimaluse taasavastada, kui paljud keerulised maailmaasjad tuleb juba väga noorena enda jaoks selgeks mõelda. Olgu see siis linnas või džunglis üles kasvades. Nooremad vaatajad leiavad kindlasti palju materjali oma fantaasialendude ja tulevaste mängude jaoks veel pikaks ajaks. Ja üks asi veel - Eestis tehakse palju suveteatrit, aga "Mowgli" sobitub oma energiliste džunglilugude ja ringijooksvate hundi- ja loomakarjadega meie juulikuusse veel eriti hästi! Oh, ja lisaks on seal ju tantsud, võitlusstseenid, lummav loodus, toss ja kõik see, mis sellest kõigest ühe toreda suvise teatrielamuse teevad," lisas lavastaja Birgit Landberg.

Lisaks etendusele toimub väike matk, kus saab kuulda ja näha džunglis elavaid loomi. Matk on 15 minutit ning jõuab välja etenduspaika.

Etendused toimuvad kaheksa korda Eesti Maanteemuuseumi kõrval kuupäevadel 11.07–14.07 ja 18.07–21.07.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles