Augusti alguses avab Võrus uksed uus toidupood

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Grossi toidukaupade pood lahkub Kagukeskusest ja avab Võrus oma kaupluse uksed juba mõne nädala pärast. 
Grossi toidukaupade pood lahkub Kagukeskusest ja avab Võrus oma kaupluse uksed juba mõne nädala pärast. Foto: Tomi Saluveer

Grossi toidupood plaanib enda esimese Kagu-Eesti suure kaupluse avada juba augusti alguses. Toidupood kolib välja oma seniselt Kagukeskuses asuvalt kaubanduspinnalt ja hakkab edaspidi kaupa pakkuma Võru suurima magalapiirkonna keskel, linna läbiva Jüri tänava ääres.

Kaubanduskeskust ümbritseval platsil on veel maha panemata asfalt ja tegemata mõni muu väiksem töö. «Kui saame viimaste tööde tähtaegade suhtes lõpliku selguse, saame öelda välja ka kaupluse avamise täpse kuupäeva,» rääkis Grossi kauplusteketi omanikfirma OG Elektra üks juhte Georg Gross. «Plaanime poe avada mõne nädala pärast.»

Grossi toidupood on seni Võrus asunud Kagukeskuses, kus praegu käivad laiendustööd, Kagukeskuse uute rentnike koha pealt on juttu olnud ka Selveri võimalikust huvist. Georg Gross kinnitas, et senisesse kohta nende pood ilmselt alles ei jää, sest Kagukeskuse arendaja soovis Grossi toidupoega lepingu lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles