Lõuna-Eesti noored motomehed hoiavad häid positsioone

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Pitbike Open klassi start. Helen Urbanik
Pitbike Open klassi start. Helen Urbanik Foto: Helen Urbanik

Pärast enam kui ligi kahekuist pausi toimus Türil Kihli motokeskuses järjekordne Olerex motokrossi Eesti noorte karikasarja etapp, mida seekord soosis päikesepaiste ja raja jooksva kastmise tulemusena ei kimbutanud sõitjaid väga ka tolm.

Klassis 85cc teenis etapivõidu esimeses sõidus teine olnud ja teise võitnud Romeo Pikand. Karikasarjas säilitas liidripositsiooni sedapuhku neljas olnud Mark Peterson Valga motoklubist.

65 cc klassis võitis mõlemad sõidud Gregor Kuusk. Teises sõidus oli teine Kaspar Uibu Sõmerpalu motoklubist, kes esimeses sõidus sõitis välja kolmanda koha. Päeva kokkuvõttes sai Kuusk esimese, Uibu teise koha.

50cc klassi kiiremate, A-grupi sõidud võitis kindlalt Lucas Leok Sõmerpalu klubist. Selles klassis juhib karikasarja 147 punktiga Leok. 50cc klassis oli Türi etapp ka Eesti meistrivõistluste arvestuses ning sedagi sarja juhib Leok

Türil samuti toimunud Pitbike Open klassi Eesti meistrivõistluste teise etapi esimese sõidu võitis võimsalt eelmise aasta meister Heido Havam Marko Lepiku ja Kagu motoklubi esindaja Juss Maidla ees. Teise sõidu prooviringil Havami Honda mootor enam aga ei töötanud ning ta ei saanud starti minna. Nii avanes võimalus etapivõit vormistada Maidlal, kes edestas nii selles sõidus kui päeva kokkuvõttes Lepikut ja klubikaaslast Egert Karaskit. Maidla asus 89 punktiga ka meistrivõistluste liidriks. Korraldaja karika Pitbike Semi 88 klassis võitis Raivo Raudsepp Sõmerpalu motoklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles