Hea tulemus jäi Valgamaa sportlastel tegemata

Kevin Koik
, suvereporter
Copy
Laura Trašanov.
Laura Trašanov. Foto: Marko Mumm/Eesti Kergejõustikuliit

Rootsis toimunud kergejõustiku Euroopa U20 ja U23 meistrivõistlustel olid Eesti koondislaste seas esindatud ka Valgamaa päritolu sportlased. U23 vanuseklassi neidude odaviskes tõi Eestile 17. koha Tõrvast pärit Mirell Luik ning U20 neiude kuulitõukes 25. koha klubi Maret-Sport esindaja Laura Trašanov.

Rootsi linnas Gävles võistelnud Luik piirdus odaviske eelvõistlusel tulemusega 47.48 ning finaali ei pääsenud. Luigele valmistas võistlus pettumuse, sest neiu jäi isiklikule rekordile alla enam kui seitsme meetriga. Audentese spordiklubi esindav Luik võistles vahetult enne Euroopa meistrivõistlusi suveuniversiaadil Itaalias, kus ta saavutas 10. koha, visates oda 51.95.

Boråses toimunud U20 Euroopa meistrivõistlustel ei jõudnud kuulitõukaja Laura Trašanov tulemusega 12.83 samuti finaali. «Kahtlemata oli võistlus mulle suur läbikukkumine. Enne Rootsi minekut olid viimased kaks tehnikatrenni suurepärased ja näitajad väga head. Vorm jäi aga realiseerimata,» kommenteeris Trašanov.

Eesti koondislaste säravamateks tulemusteks jäid U23 vanuseklassi kümnevõistluse hõbemedal Johannes Ermilt ning U20 neidude odaviske pronksmedal Karksi-Nuia kergejõustiklaselt Gedly Tugilt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles