Omapärane juhtum rongis vajas politsei sekkumist (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Täna leidis Valga-Tallinna rongis aset omapärane juhtum: kadunud inimene leiti veel enne, kui tema kadumist üldse märgati.

«Aina enam tuleb ette, et kadunud inimesed leitakse veel enne, kui nende kadumist üleüldse märgatakse. Nii tänagi, kui hädaabinumbril helistas inimene, kes märkas Valga-Tallinna liinil sõitvas rongis eakat härrat,» teatas Lõuna prefektuur sotsiaalmeedias.

«Viimasega juttu tehes näis, et härra ei tea kuigi hästi, miks ja kuhu ta on teel. Kahtlustades, et tegu võib olla abivajajaga, andis ta härrast korrakaitsjatele kohe teada. Politsei sai Jõgeval rongile, tegi kindlaks härra isiku ning selgitas, et mees on ühest Lõuna-Eesti hooldekodust ekslema läinud, kuid hooldekodu ei olnud seda sel hetkel veel ilmselt tähele pannudki. Mees võeti politseiauto pardale ja viidi hooldekodusse tagasi,» kirjutas prefektuur oma Facebooki kontol.

«Võib vaid oletada, kuhu meeltesegaduses mees läinuks ja kui kiiresti õnnestunuks Lõuna-Eestis otsinguid alustades ta hoopis pealinnakandist üles leida. Olgugi et samm oli mehel lühike, oli ta mingil moel hooldekodust vantsinud Elvasse, kus istus rongile ning sõitis teab miks ja teab kuhu. Tänu tähelepanelikule inimesele, kes märkas ja aitas, sai härra turvaliselt tagasi koju. Aitäh sulle, heategija,» tänas prefektuur.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles