Tõrva Raadio lõpetas 11. korda

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tõrva Raadio tegijad 2019. aasta suvel FOTO: Egon Bogdanov
Tõrva Raadio tegijad 2019. aasta suvel FOTO: Egon Bogdanov Foto: Egon Bogdanov

Seitseteist päeva täis lakkamatut tantsu, tralli ja toredaid külalisi on läbi saanud. Tõrva Raadio õitses ligi 400 tundi ja nüüd on taas orkestri vaiki sundinud, et hakata plaanima talvist perioodi ja teha kokkuvõtteid sünnipäevaraadiost.

Raadio viiendat sünnipäeva tähistav hooaeg lõppes 27. juulil traditsioonilise lõpusaatega, kus peatoimetaja Teve Rajamets tegi kokkuvõtteid möödunud perioodist ja ajas saatejuhtidega juttu, et otse-eetris natuke tagasisidet saada.

Üks raadiopere liikmetest mainis, et oli üle pika aja üks väga mõnus periood. Kui varasemast ajast oli tavapäraseks muutunud perioodi lõpus tüdinemine raadiost, siis sel korral oli raadio kuidagi hoopis teistmoodi ja ka viimase päeva eel oli veel tunne, et tahaks justkui pikemalt teha raadiot ja saateid võiks rohkem olla.

17 päeva jooksul väisas eetrit kokku 57 saatejuhti, kelle sekka mahtus raadioliikmete emasid, vallavalitsuse esindajaid ja ka inimesi, keda võime tunda teleekraanilt. Kõigist nendest saatejuhtidest luges ka uudiseid tervelt 12 inimest, kelle seast leiame ka kõige aktiivsema raadiohääle ja uudistelugeja. See oli Karl Kirt, kes kogus lisaks uudistele 25 eetritundi.

Uurides Tõrva Raadio peatoimetajalt, kuidas esimene periood raadiolaeva tüürides möödus, oli tal öelda järgmist: «Raadioperiood möödus mõnusalt ning olen tõeliselt õnnelik peatoimetaja, sest mu kõrval on imeline toimetus ja raadiotiim. Saated olid meeliülendavalt head ja külalistest on siiani silme ees pilt kirju, sest neid oli nii palju ja nii paljudest valdkondadest. Sünnipäevaüritustega olen samuti väga rahul, sest kõik plaanitud üritused läksid suurepäraselt korda: sai sporti, pidu ja õudusmatka. Mida veel tahta?»

Tõrva Raadio on taas eetris detsembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles