Heliose murdmiseks läks vaja Karu ja brasiillast

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Aleksandr Pruttšenko iluvärav on kindel kandidaat Heliose aasta värava tiitlile.
Aleksandr Pruttšenko iluvärav on kindel kandidaat Heliose aasta värava tiitlile. Foto: Võru FC Helios

Ehkki Eesti jalgpallimeistrivõistluste Esiliiga B pühapäevane kodumäng Paide LM U21-ga lõppes Võru FC Heliose 2:3 kaotusega, pole võrulaste treeneril Jaanus Vislapuul oma meestele erilisi etteheiteid, sest vastased tõid Võrru väga tugeva koosseisu.

«Kahjuks oli vastaste kvaliteet ja treenituse tase meist veidi parem. Andsime kõva lahingu ja ainult standardid said kahjuks otsustavaks,» lausus ta.

Vastastel oli algkoosseisus seitse tänavu ka meistriliigas platsil käinud meest ning külaliste kolmest väravast kaks lõi Paide klubi hiljutine brasiillasest täiendus Bruno Souza Caprioli ja ühe vanameister Tarmo «Karu» Neemelo.

Kodumeeskonna poolt vastasid Aleksander Pruttšenko, kes põrutas poolkäärlöögiga ühe kauneima värava, mida Heliose esituses eales nähtud, ning kontrarünnaku resultatiivselt lõpetanud vanameister Andrei Tjunin.

«Mehed võitlesid, andsid endast parima ja oleksime viiki väärinud, kui poleks penaltit [mängu lõpus] olnud, aga selline jalgpall on. Kahjuks tuli juhuslik käega mäng kastis ja vastased said penalti. Olen meeste esitusega rahul. Ju siis see vahe ongi selline, et kui on pooled meistriliiga mehed vastas, siis kaotame ühe väravaga,» ütles Vislapuu.

Esiliiga B-s on Helios endiselt kuuendal kohal ning sõidab eeloleval laupäeval külla liiga liidrile Nõmme Unitedile. Aga veel enne seda, juba kolmapäeval, mängitakse Eesti karikasarja 1/32-finaalis võõrsil Kohtla-Järve JK Järvega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles