Võrumaal näeb etendust õnne edasilükkamisest

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Peaosades on Kristo Viiding ja Mari-Liis Lill.
Peaosades on Kristo Viiding ja Mari-Liis Lill. Foto: Mats Õun

Kurbnaljakas lavalugu «Praegu pole aeg armastamiseks» jõuab publiku huvi tõttu lavale ka tänavu ning sel korral Lõuna-Eestis, kus seda etendatakse 29. juulist 7. augustini Võrumaal Vana-Antsla teatriaidas. Vahepeal ka väljaspool Eestit teatripreemiaid noppinud lavastusel on Vana-Antslas 50. etendus.

«Praegu pole aeg armastamiseks» on lugu sellest, kuidas inimene teeb kõik, et oma õnne edasi lükata. Mõtleme välja üha rohkem asju, mis ei lase meil olla koos nendega, keda armastame. Sõjad, religioon, masside arvamus, lisaks poliitika, seisuslikud erinevused, mood, virtuaalne tegelikkus. Ja paistab nii, et inimkond jätkab selliste asjade väljamõtlemist, mis meid üksteisest eraldavad.

Etenduse lavastas Damir Salimsjanov Udmurtiast. Mängivad Kristo Viiding, Mari-Liis Lill või Ingrid Margus, Martin Kõiv, Ott Kartau, Harriet Toompere ja Tõnn Lamp.

Lavastus nomineeriti 2018. aasta Eesti teatriauhindadele parima lavastuse, parima meespeaosatäitja ning parima naispeaosatäitja kategoorias, Harriet Toompere sai parima naiskõrvalosatäitja laureaadiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles