Konkurss-festival pakub võimaluse oma anded lagedale tuua

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Eesti kultuuri koja esimees Pille Lill ja Annetejoja looja. 
Eesti kultuuri koja esimees Pille Lill ja Annetejoja looja. Foto: Annetekoda

Sel suvel sai alguse konkurss-festival Annetekoda, mida korraldavad Eesti kultuuri koda ja muusikute fond PLMF. Eelvoorud toimuvad 24. augustini eri kultuuriasutustes üle Eesti ning parimate lõppesitlus on oktoobris Tallinnas. Annetekoja patroon on Anne Veski.

Kõik Eesti elanikud sõltumata vanusest on oodatud esitlema oma loomingut ükskõik millisel alal, näiteks rahvakunstid, käsitöö, sport, leiutamine, robootika, muusika, kunst, tants või luule. Nii neile, kes juba tegutsevad mõnes valdkonnas, kui ka neile, kes pole saanud erinevatel põhjustel siiani oma annet esitleda, avaneb võimalus tutvustada end laiemale publikule kas üksikesinejana või koos teistega.

Annetekoja looja on Eesti kultuuri koja esimees Pille Lill, kes usub, et andekatele inimestele väljundi leidmine on vajalik Eesti laiapõhjalise kultuuriruumi rikastamiseks ja talendipoliitika kujundamiseks selle kõige laiemas tähenduses. «Meie riigi väiksuse juures ei saa lubada, et ühegi inimese anne jääks tähelepanuta,» rõhutas ta.

23. augustil saavad soovijad oma andeid näidata Valga kultuuri- ja huvialakeskuses. Registreeruda saab nii sellesse kui teistesse eelvoorudesse 20. augustini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles