Mulgimaa peremäng tuleb taas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mulgimaa peremängu videoklipi tegemine juunikuus.
Mulgimaa peremängu videoklipi tegemine juunikuus. Foto: Elmo Riig

Laupäeval algab Mulgimaa peremängu teine päev, selle piirkond on Karksi ja Paistu kihelkond. Üles on seatud viis mängupunkti: Paistu kirik, Heimtali loomestuudio, Lilli looduskeskus, Murri häärber ja Tuhalaane küla.

Paistu kirikus saab otsida relvaruumi, orelikappi ja põrgupoolt. Heimtali loomestuudios tehakse savitööd ning keerutatakse potikedral savikaussi. Lilli looduskeskus võib paitada koduloomi, vanade tööriistadega hakkida loomasööta, uudistada linapõldu ja linatööriistu ning küpsetada talutoitu. Murri häärberis lõhutakse puid, tehakse töid kedra ja höövliga. Tuhalaanes saavad lapsed osa lõbusatest mulgi liikumismängudest. Kõikidesse kohtadesse on tasuta sissepääs.

Mulgimaa peremäng on lõbus koguperemäng, kus on igaühel võimalik endale sobivas tempos avastada Mulgimaad ja seal elavate töökate mulkide igapäevaelu. Peremängu voldikusse saab koguda templeid ja võita vahvaid auhindu.

29. juunil peeti peremängu esimene päev ja siis võõrustas mängijaid Tarvastu ja Helme kihelkond. Mängu kolmas ja viimane päev on 17. august. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles