Taas saab taotleda rohemärki

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Praeguseks kannan sellist märki juba üle 220 toote. 
Praeguseks kannan sellist märki juba üle 220 toote. Foto: Põlvamaa Arenduskeskus

Kvaliteeditähise Põlvamaa Rohelisem märk on kümne aasta jooksul antud ligi 70 ettevõttele, mittetulundusühingule ja sihtasutusele. Märki kandvaid tooteid ja teenuseid on üle 220.

Rohelisem märk kinnitab piirkondlikku päritolu, väga head kvaliteeti, looduslike materjalide kasutust ning keskkonnahoidlikkust. Märgiga tähistatakse toidukaupu ja mahetooteid, loome- ja käsitööd, looduskosmeetikat, ehitus- ja viimistlusmaterjale ning teenuseid.

Eesmärk on väärtustada Põlvamaa tooteid ja teenuseid, andes tarbijale võimaluse neid lihtsasti leida ning luues usaldust pakutava kvaliteedi suhtes. Teisalt soovitakse innustada märgikandjaid aktiivselt tooteid arendama ja turundama, uusi võimalusi otsima ning suurendama märgistatud toodete ja teenuste müüki, samuti edendada märgikasutajate koostööd ja võrgustumist.

Võrgustiku tegevusi, märkide väljastamist ja tingimustele vastavuse kontrolli koordineerib Põlvamaa arenduskeskuse ettevõtluse ja noorte projektijuht Kristel Koddala, kelle e-posti aadressile saabki taotlusi esitada.

Järgmine taotluste esitamise tähtaeg märgi saamiseks on 28. august. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles