Võrumaa juhid näitasid parimat vormi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mitmevõistlusel osalenud omavalitsusjuhid – keskel rändkarikad pälvinud Kanepi vallavanem Piret Rammul ja Elva vallahjuht Toomas Järveoja. 
Mitmevõistlusel osalenud omavalitsusjuhid – keskel rändkarikad pälvinud Kanepi vallavanem Piret Rammul ja Elva vallahjuht Toomas Järveoja. Foto: Priit Karjane/Spordiliit Jõud

Eesti omavalitsusjuhtide suvine mitmevõistlus leidis sedapuhku aset Ida-Virumaal Kiviõli seikluspargis, Aidu veespordikeskuses ja Aru jahilaskepaigas.

Juba 24. korda toimunud võistlusel on kutsutud osalema nii omavalitsuste praegused kui ka endised juhid: vallavanemad, linnapead ja volikogu esimehed.

Kahepäevasest võistlusest, kus kavas oli kümme ala, väljus võitjana meestest Elva vallavanem Toomas Järveoja, kellele järgnesid endine Karksi vallavanem Taimo Tugi ja Põlva valla volikogu esimees Lennart Liba.

Naistest kogus enim punkte endine Sauga valla volikogu esimees Kandela Õun, teise koha pälvis Kanepi vallavanem Piret Rammul ning kolmanda koha Põhja-Pärnumaa valla volikogu esimees Ülle Vapper. Rändkarikad jäävad aastaks praeguste vallajuhtide Piret Rammuli ja Toomas Järveoja auhinnalauale.

Maakondade arvestuses oli ülekaalukalt võidukas Võrumaa, Põlvamaa ja Harjumaa ees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles