Antsla jalgpallihuviline pälvis üle-eestilise stipendiumi

BNS
Copy
Noor Antsla jalgpallihuviline Mikk Matteus Rattus (keskel) kuulus kolme stipendiumisaaja hulka.
Noor Antsla jalgpallihuviline Mikk Matteus Rattus (keskel) kuulus kolme stipendiumisaaja hulka. Foto: Anna Andreas / jalgpall.ee

Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrites osales augustis üle 600 lapse, ühtlasi teenisid augustikuus jalgpallitreeningutega alustamiseks mõeldud Rimi stipendiumi Tristan Tuul Tallinnast Laagrist, Mikk Matteus Rattus Antslast ja Marcus Aryan Obili Tallinnast.

Rimi annab koos EJL-iga välja stipendiumid noortele, kes veel ei osale jalgpallitreeningutel, aga soovivad seda järgneva hooaja jooksul teha. Stipendiumisaajate eest katab Rimi järgmisel sügisel, talvel ja kevadel trennikulud 300 euro ulatuses. Kolm võitjat loositi välja juunikuu laagrites ja kolm augustis.

Augustis toimus üle Eesti 19 laagrit, kus 68 treeneri käe all osales 633 last. Juunis oli laagreid 22, treenereid 69 ja osalejaid 679. 

Kahel laagrinädalal osales 1201 erinevat last ja 105 treenerit. Erinevaid laagripaiku oli tänavu üle Eestimaa 24. 6-11-aastastele noortele mõeldud jalgpalli suvelaagrid leidsid aset juba 12. aastat.

Augustikuu laagrinädalal toimus tavapäraselt ekskursioonipäev, kus lapsed said tutvust teha A. Le Coq Arenaga, mängida rahvusstaadioni murul ja kohtuda koondise mängijatega. Seekord jagasid autogramme Konstantin Vassiljev, Sergei Lepmets, Kethy Õunpuu, Katrin Loo, Dmitri Kruglov, Märten Kuusk, Berle Brant, Kelly Rosen ja Mari Liis Lillemäe.

«Suur aitäh kõigile osalejatele ja toetajatele! Suvelaagrites näeb nii palju siirast rõõmu värskes õhus liikumisest, et kui noored sellest kasvõi tükikese endaga eluteele kaasa võtavad, siis õnnestub meil täita oma eesmärk ja ühiskonda paremuse poole muuta,» lausus endine tippjalgpallur, EJL-i rahvajalgpalli osakonna juhataja Teet Allas.

Laagrid toimuvad koostöös kohalike jalgpalliklubide ja omavalitsustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles