Ralli muudab mitmel pool Võrumaal liikluskorraldust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
16. Lõuna-Eesti ralli võitnud Ranno Bundsen/Robert Loštšenikov kiiruskatsel.
16. Lõuna-Eesti ralli võitnud Ranno Bundsen/Robert Loštšenikov kiiruskatsel. Foto: Arved Breidaks

Võru linnavalitsus andis autoralli Eesti ja Läti meistrivõitluste etappide sekka kuuluva 17. Lõuna-Eesti ralli korraldajatele loa Võru tänavate, parklate ja väljaku sulgemiseks.

Keskväljak suletakse ralli avatseremooniaks 30. augustil kella 16–23 ja lõputseremooniaks 31. augustil kella 17.30–23. Paju, Jüri, Petseri ja Kooli tänav ning Räpina maantee, samuti Võru spordikeskuse ja Nooruse kaubanduskeskuse juures asuvad parklad suletakse lisakatseteks 30. augustil kella 17.30–23, Ekspordi ja Raami tänavad aga võistlusautode hooldusalaks 30. ja 31. augustil kella 7–23.

Ettevalmistatud kiiruskatsed toimuvad Võrumaa üldkasutatavatel teedel. Raja kogupikkus on 110,44 kilomeetrit.

Seoses ralliga on 31. augustil ka bussiliikluses muudatused, mis puudutavad muu hulgas Rõuge valda. Maakonnaliin nr 147 Võru–Haanja–Misso–Haanja–Võru sõidab kell 14 Võrust kuni 14.34 Petruse peatuseni tavapärase sõiduplaani kohaselt. Seejärel jääb buss Petruse peatusesse seisma ning läbimata jäävad Kündja, Kõo, Tsiistre, Hürsi, Misso, Hino ja Rammuka peatus. Buss jätkab sõitu kell 16.20 Petruselt Võru suunas.

Maakonnaliin nr 175 Võru–Rõuge–Haanja–Luutsniku–Haanja–Võru ei läbi aga järgmisi peatusi: Palli, Luutsniku, Luutsniku side, Hurda, Sarise, Raagi. Liinil võib esineda hilinemist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles