Noored krossimehed kihutasid Ida-Virumaal

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
85cc klassi start Pühajõel 
85cc klassi start Pühajõel Foto: Helen Urbanik

Pitbike Open Eesti meistriks sõitis Pühajõe motokeskuses end Heido Havam HRC Eesti Racing Teamist.

Enne sõitu Toila lähedal asuval rajal juhtis Pitbike Open klassi Eesti meistrivõistlusi Juss Maidla Kagu motoklubist 4 punktiga Havami ja 13 punktiga Marko Lepiku ees. Pühajõel juhtis Havam sõite startidest finišini. Esimeses sõidus sai Maidla kohe Havamit jälitama asuda, kuid teises tuli tal enne veel mööduda Romet Ahist ja Lepikust. Päeva kokkuvõttes oli Havami ja Maidla järel kolmas Lepik.

Kolmandat korda Pitbike Open klassi Eesti meistriks tulnud Havam edestas Maidlat hooaja lõpuks kahe punktiga. «Ei saanud täna Havamile veel vastu,» tõdes Maidla, «tal on ikka nii tugev krossipõhi all.»

Semi 88 korraldaja karika klassis võitis Raivo Raudsepp Sõmerpalu motoklubist.

Pühajõel toimus ka Olerex Eesti noorte motokrossi karikasarja seitsmes etapp.

«Esimeses stardis sain hästi ees minema, kuid teine sõit oli raskem, kuna pidin alguses pingutama, et teistest mööda saada ja ise juhtima asuda,» ütles 85cc klassi võitja Romeo Pikand. Kvalifikatsioonis olid Mark Peterson Valga motoklubist ja Hugo Nork Pikandi selja taga samas sekundis väga tasavägised, kuid sõitudes läks Peterson Norgil nelja-viie sekundiga eest ära.

Ülejäänud noortesarja klassides tõestasid sarja liidrid Pühajõel oma ülekaalu. 65cc klassis pani Gregor Kuusk end taas maksma, teine oli Kaspar Uibu Sõmerpalu motoklubist ja kolmas Tristen Mardo.

50cc klassis võitis kiirema, A-grupi mõlemad sõidud Lucas Leok Sõmerpalu motoklubist, teine oli Aston Allas ja kolmas Enri Lustus Sõmerpalu motoklubist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles