Kanepi noored vihtusid Hiiumaal kaerajaani

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Suvelaagris «Meri ja päike» osalesid ka Kanepi gümnaasiumi noored.
Erakogu
Suvelaagris «Meri ja päike» osalesid ka Kanepi gümnaasiumi noored. Erakogu Foto: Erakogu

Kanepi gümnaasiumi 10 õpilast ja kaks õpetajat osalesid Eesti Koolispordi Liidu suvelaagris «Meri ja päike», sel korral toimus see Kõpus.

Esimesel päeval jaotati noored segavõistkondadeks. Iga rühm sai oma loomapildiga särgi, välja tuli välja mõelda oma rühma lipp ja vapp. Teoks sai ka kaasahaarav ja osavust nõudev tuletõrjeolümpia. Õhtune programm nägi ette rongkäiku ja iga võistkonna tutvustamist, oli ka disko.

Teisel päeval oli kavas maastikumäng. Orienteeruti kaardi järgi. Igas vahepunktis tuli lahendada kohustuslik ülesanne, mis nõudis koolis õpitud oskusi ning teadmisi, eelkõige aga meeskonnatööd. Õhtu lõpetas taas disko.

Viimane päev kuulus meeskonnaspordile. Pinget pakkusid korv- ja võrkpallivõistlus. Kõpu tuletorni juures toimus köievedu. Lõpetuseks tantsiti tuletorni jalamil kaerajaani.

«Hiiumaale minek ja sealt tulek oli väga lõbus: saime sõita praamiga ja nautida üksteise seltskonda. Toit oli hea ja mängud väga kaasahaaravad. Loodus seal oli väga ilus,» nentis laagriline Mona. «Hiiumaal oli megatore: sai uusi sõpru, igav ei olnud kordagi. Disko oli ka väga lahe,» lisas tema laagrikaaslane Tauri. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles