President kutsub rattaretkele

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Vabariigi president Kersti Kaljulaid
Vabariigi president Kersti Kaljulaid Foto: Elmo Riig / Sakala

President Kersti Kaljulaid kutsub kõiki Räpina valla elanikke endaga esmaspäeval väikesele rattaretkele. Koos sõidetakse Räpina keskväljakult Räpina sadamasse, kus toimub vestlusring. Sadamasse riigipeaga vestlema on oodatud ka need, kes rattaretkest huvitatud pole.

Lisaks osaleb president esmaspäeval Räpina aianduskooli avaaktusel, külastab lasteaeda Vikerkaar ja Räpina paberivabrikut ning peab töökohtumise vallavolikogu liikmetega.

Teisipäeval külastab riigipea Räpina haiglat. Rohkesti aega veedab ta Saatse kandis ning kohtub ka Setomaa valla juhtidega. Leevil asuva Lepo külapoe ees saab teoks arutelu ettevõtlusest ja ettevõtlikkusest. Tagasiteel Räpinasse külastab sealses hotellis peatuv president Haameri talu. Päeva lõpus kohtub riigipea Räpina kaitseliitlastega.

Kolmapäeval vaatab Kersti Kaljulaid Põlgastes, kuidas valmivad riidest korduvkasutatavad mähkmed. Seejärel külastab ta teisigi ettevõtteid, kohtub lõõtsameister Heino Tartese, Kanepi valla juhtide ning Kanepi seeniortantsurühmaga Päripidi.

Neljapäeval on taas kavas mitme ettevõtte külastus. President väisab ka Ahja raamatukogu ja Põlva haiglat. Teoks saavad arutelud nii maakonnakeskuste kui Võru valla juhtidega ning tervisesport noortega.

Töönädala lõppu jääb muu hulgas Tilsi perekodu, Obinitsa seto muuseumitare ja Piusa koobaste külastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles