Kabritsa valimispiirkond soovib tema taandumist Riigikogust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kabrits
Siim Kabrits Foto: Postimees / Scanpix

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Viljandimaa piirkonna juhatus soovib Siim Kabritsa taandumist Riigikogust seoses elamislubadeäri skandaaliga. Vastava otsuse võttis vastu esmaspäeval kogunenud juhatuse laiendatud koosolek.

Piirkonna juhatuse esimees Alar Karu ütles, et piirkonna juhatus mõistis elamislubade skandaaliga seonduva hukka. «Samuti otsustati avaldada soovi, et Siim Kabrits võtaks poliitilise vastutuse ja taandaks end Riigikogust,» sõnas ta.

Kabrits tegi Karu sõnul ise ettepaneku tulla selgitama skandaali ja oma osa selles. Järva- ja Viljandimaa piirkonnas kandideerides pääses Kabrits 980 häälega asendusliikmena Riigikokku.

Kabritsa osalust elamislubade äris arutab ka IRLi aukohus.

Elamislubade skandaali sattunud Indrek Raudne ja Nikolai Stelmach lahkusid IRList. Samuti lahkus Raudne Riigikogu liikme kohalt, erakonna eestseisusest ja Tallinna piirkonna juhatusest. Stelmach lahkus Tallinna linnavolikogust, erakonna volikogust ja Eesti Raudtee nõukogust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles