Valga maadlejad tulid Soomes kolmandaks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Valga spordiklubi maadlejad käisid võistlustel Soomes. Erakogu
Valga spordiklubi maadlejad käisid võistlustel Soomes. Erakogu Foto: Erakogu

Valga spordiklubi maadlejad osalesid edukalt Kalle Mäkise karikavõistlustel Soomes Turus.

Osales 44 maadlusklubi, Valga klubi sai 34 punktiga üldarvestuses kolmanda koha.

Eriti hästi esinesid piirilinna klubi noored, olles 25 klubi arvestuses parimad. Esikolmikusse jõudis neist neli, saadi kaks teist ja kaks kolmandat kohta. Kaalukategoorias kuni 32 kg oli Danil Vahrin kolmas, kuni 41-kiloste meeste seas Venno Põrk teine, kuni 55-kiloste seas Robin Vares kolmas ja kaalukategoorias kuni 60 kilo Marcus-Evert Uhtjärv teine.

Meeste arvestuses osales 14 klubi ja nende seas saavutas Valga spordiklubi teise koha. Esikolmikusse tuli kolm meest: Tanel Põrk oli teine 74-kiloste ja Uku Laik 130-kiloste võistlejate seas. Ott Saar oli aga kaalukategoorias kuni 67 kg kolmas.

Kõige nooremate seas oli Valga klubi esindajatest parim Arseni Sevtšenko. Kuni 43-kiloste meeste seas maadles ta end viiendaks. Kaalukategoorias kuni 36 kg oli Mario Kutsar kaheksas ja kuni 27-kiloste seas Brayan Laine 14.

Kuigi esikoha tõid Soomest koju noored, on Valga klubi treeneri Evo Saare sõnul eriti väärtuslik meeste arvestuses saadud teine koht. «Meestest võitis Peterburi klubi. Väike Valga oli suure Venemaa linna esinduse järel teine. Et nii läks, oli mulle endale ka üllatus,» oli ta rahulolev. JAAN RAPP

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles