Endine vallafirma juht lubas osa sissetulekust tagastada

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavolikogu liige Vilju Arna ütles, et maksab osa oma tasust tagasi, ennemataks kahtlusi, et ta pole tegutsenud valla või firma huvides.
Valga vallavolikogu liige Vilju Arna ütles, et maksab osa oma tasust tagasi, ennemataks kahtlusi, et ta pole tegutsenud valla või firma huvides. Foto: Arvo Meeks

Endise Karula valla vee-ettevõtte Saveleni likvideerimismenetlus on lõpusirgel. Selle tulemusel on firma endine juht lubanud vallale tagasi maksta tasuna saadud üle tuhande euro.

Savelen on firma, mis eelmise aastani korraldas endises Karula vallas ühisveevärgimajandust ning hooldas vallale kuuluvaid objekte ja kinnisvara. Ettevõte läks üle Valga vallale, kes asus seda likvideerima.

Vallavolikogus opositsiooni kuuluva erakonna Isamaa liige Monika Rogenbaum leidis mullu, et firmas on asjalood kahtlased. Üle-eelmise aasta lõpuga oli käibevara üle 12 000 euro, eelmise aasta septembri lõpuks veidi üle 12 euro. Rogenbaumi sõnul kasutas firma keskerakondlasest juht Vilju Arna Saveleni raha, tegemata seal tegelikult tööd. Mure oli ka Kaagjärve Poe 10 korteriühistul, kes polnud firmalt võlga kätte saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles