Tõrva vallavalitsuses vahetus Sandra Sandra vastu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Tõrva vallavalitsuse uus avalike suhete spetsialist Sandra Kõressaar
Tõrva vallavalitsuse uus avalike suhete spetsialist Sandra Kõressaar Foto: Erakogu

Augustist töötab Tõrva vallavalitsuses avalike suhete spetsialistina Sandra Kõressaar, kes varem on olnud pea kolm aastat Tõrva avatud noortekeskuse juhataja.

Kõressaarel on kogemusi nii avalikust kui erasektorist. «Olen olnud varem ka tootmisettevõttes turundusspetsialist, misjärel asusin Eesti spordiklubide keti FitLife juhataja positsioonile. Minu hallata oli kolm spordiklubi: FitLife Tartu Eeden, FitLife Pärnu ja FitLife Kuressaare,» lausus Kõressaar.

Naise sünnikodu on Valgas ja seal elas ta 16 aastat. Seejärel suundus ta Tartusse keskkooli ja ülikooli. Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas sai ta bakalaureusekraadi ettevõttemajanduse suunal.

«Peamine soov oli taas asuda tööle tänase kodulinna Tõrva lähistele ning spetsialiseeruda ka enim konkreetsemale valdkonnale,» selgitas Kõressaar taas Tõrva tööle tuleku tagamaid.

Endine spetsialist Sandra Saar jätkab tööd Tartu Ülikoolis. «Kogu Tõrvas töötamise ajal olin tegelikult tööl ka ülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonnas. Mõnda aega olen veel seal ja siis vaatan, mis tulevik toob,» lausus Saar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles