Võru Heliosel seisab ees võitlus liigasse püsima jäämise eest

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Võru Heliose meeskond enne mängu Nõmme Kalju U21-ga. FOTO: Võru Fc Helios
Võru Heliose meeskond enne mängu Nõmme Kalju U21-ga. FOTO: Võru Fc Helios Foto: Võru FC Helios

Võru FC Heliose jalgpallimeeskonnal seisab esiliiga B-tasandil ees halastamatu ellujäämisvõitlus. Turniiri viimast ringi alustatakse seisust, kus väljalangemistsoonist lahutab võrulasi vaid kolm punkti.

Viimase nädalaga pidasid võrulased kolm mängu ning kaotasid need kõik: kodus jäädi alla Pärnu JK-le 1:3 ja Nõmme Kalju U21 meeskonnale 0:3 ning võõrsil Keila JK-le 2:4.

Heliosel on kirjas 30 punkti ning Keila meeskonnaga jagatakse 6.–7. kohta. Ühe punktiga jääb neist maha JK Tabasalu ja kolmega Paide Linnameeskonna U21 rivistus, tabeli punane latern Põhja-Tallinna JK Volta kaotab kaheksa punktiga. Pidada jääb veel üheksa mängu. Kaks viimast langevad hooaja lõpus II liigasse, kaheksanda koha meeskond peab minema üleminekumängudele.

Võru klubi tegevjuhi ja meeskonna peatreeneri Jaanus Vislapuu sõnul tabeliseisule kuigi palju veel ei mõelda ning võetakse üks mäng korraga. «Midagi pole teha, peame edasi minema ja püüdma edaspidistes mängudes meeskondlikuma kaitsetöö abil paremaid tulemusi saavutada,» lausus ta pärast kaotust Keilas.

Liigamängud jätkuvad septembri keskel. Jalgpallita ei möödu Võrus aga ka eelolev nädalavahetus, sest laupäeval, 7. septembril kell 16 võõrustab Helios Võru spordikeskuse staadionil Eesti karikavõistluste 1/16-finaali mängus esiliiga meeskonda Tartu JK Welcot. Karikalahingu juhatab sisse kell 12 Võru kunstmuruväljakul algav U13 vanuseklassi poiste mäng Põlva FC Lootose eakaaslastega ning sellele järgneb Heliose perepäev, kus kavas palju põnevat.

Võru Heliose meeskond enne mängu Nõmme Kalju U21-ga. Foto: Võru FC Helios

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles